Mijn stoelgang

Wat heerlijk is het om in de zon door de stad te lopen, weer in winkeltjes te kunnen snuffelen en shoppen en met volle teugen te genieten, vrijheid!
Tweede nieuwtje: Ik zit in een stoelreclame. Wie weet hebben jullie hem allang gezien, de laatste tijd komt hij pas goed op gang. Samen met Willeke Alberti, als haar vriendin, prijs ik een geweldige fauteuil aan die ons allen aan stramme senioren doen denken. De zogenaamde ouwe lullenstoel, maar ik heb gehoord dat juist jonge mensen (gamende pubers) niet uit de stoel zijn weg te slaan! Komt ook doordat ze mij natuurlijk hebben ingehuurd om de uitstraling van de stoel sterk te doen verjongen. Hij is van een mooi design en het merk is Velderhof, gemakkelijk om te weten.
Ikzelf kan hem thuis niet hebben, want daarvoor is mijn huis te klein of heb ik te veel troep in huis, de stoel heeft Umwelt nodig, dus hij is alleen voor grootbehuisden en/of opgeruimde huizen, dat is wel zo.
Sommige mensen die iets heel goeds hebben gedaan, krijgen zo’n stoel cadeau en dat is echt zo. Ik weet niet hoe dat precies werkt, maar ik weet wel dat Willeke een schat is en dat ze dat allemaal betaalt vanuit haar Willeke Alberti Foundation.
Ik stel me voor dat familie van mantelzorgers zo’n stoel aanvragen voor de weldoener, wie er dan uiteindelijk in de stoel gaat zitten laat ik even in het midden. Degene die wordt gemantelzorgd zit meestal veel en ook vaak in zo’n soort stoel en mantelzorgers werken zich vaak een slag in de rondte en willen graag in zo’n (hun) stoel zitten, maar die is dan bezet.
Ik ga ook iets goeds doen heb ik bedacht. Ik heb mijn huis ter beschikking gesteld aan vluchtelingen, uit de Ukraine of uit Rusland, dat maakt mij niet uit. Dat is helemaal geen grote verdienste van mij, want ik heb een uitwijkmogelijkheid in mijn Spaanse appartementje, ik durf het bijna niet hardop te zeggen. Ik doe het via een Oekraïense kennis van mij, die veel mensen gaat binnenkrijgen. Ze kan nog meer plekken gebruiken. Als je interesse hebt kun je mij een message sturen. Veel sterkte met het verwerken van de oorlogsbeelden (met af en toe een reclame er tussendoor van een stoel).

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter